Är du intresserad av apparatdykning och bor i Jönköping med omnejd? Välkommen till dyksektionen hos isopoda! Vi är en stor grupp dykare, vissa aktivare än andra, och dyker minst en gång i veckan, andra sparar sig till semestern, dyker du långa decodyk med RB, eller gillar att kolla på tång och krabbor? Alla är lika välkommna!

Här finns alla möjligheter att träffa en bred krets människor som har samma intresse som du, dykning!

Vad erbjuder vi medlemmar i dyksektionen?

Luftfyllning

Alla medlemmar fyller luft gratis! Man kan också köpa syre, som nitrox mix eller decomixar 21-100%, till ett fördelaktigt medlemspris!

Båtutfärder

Vi har en jättefin båt i klubben, som vi använder vid utfärder. Det är en Pioner Multi som med sin fällbara bogramp är väldigt smidig att komms upp i efter dyk, och har hög lastkapacitet!

Utrustningshyra

Det finns viss utrustning tillänglig för Hyra, men en begränsad mängd. Vi rekommenderar alla dykare att köpa in egen utrustning, som passar som den ska, och man är bekant vid funktion och känsla.

Är ni osäkra på vad för utrustning som är lämplig för just din dykning, tveka inte om att prata med erfarna i klubben eller våra instruktörer som nämns under utbildning nedan!

Utbildning

Är du intresserad av att börja din dykkarriär, eller att vidareutvecklas?
Ta en kik under utbildningssidan.