Logga in i idrottonline som medlem med denna länk

Ansökan om medlemsskap

Fyll i denna mall och maila till info@isopoda.se
Vi kommer efter registrering att skicka ett bekräftelsemail.

Namn:
Fullständigt personnummer:
Typ av medlemsskap:
Skyddade personuppgifter Ja/Nej:
Mailadress:
Telefonnummer:
Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.
Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, informera om detta i formuläret för att ansöka om medlemskap.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften skall betalas varje år och ska betalas senast 1 september. Medlemsavgiften gäller perioden från 1 september till 31 augusti nästkommande år. Om du har betalat under juni-augusti gäller medlemsavgiften för kommande år.

Om du dessutom skall delta i fridykningsverksamhet eller uv-rugby tillkommer tränings avgift för detta. Tränings avgiften betalas i förväg.

Betalningarna ska göras till JDK via BG 5670-3200 eller med swish till 123 50 935 88.

 Medlemsavgifter 

MedlemstypÅlderAvgift
Vuxen19- år600 kr
Ungdom0-18 år450 kr
Stödmedlem 100 kr
Dubbelmedlemskap (Redan SSDF-ansluten genom annan klubb)300 kr
Familjemedlemskap 1200 kr 

Tränings avgift (gäller 30 tillfällen)

AktivitetÅlderAvgift
Vuxen 30 ggr20- år950 kr
Ungdom 30 ggr0-19 år450 kr