• Kallelse till årsmöte!

  Anmälningslänk: https://forms.office.com/e/CGfStcaUhNMötet hålls på Jönköpings sportfiskeklubb (Brevid dykarklubben) Härmed kallar styrelsen till årsmöte! Boka in den 19e Mars klockan 18.00. Styrelsen bjuder alla deltagare på smörgåstårta! Motioner inskickas till styrelsen@isopoda.se, senast den 12e Mars.

  Läs hela nyheten


 • Ungdomsdykning på badet!

  Isopodas instruktörer vill välkomna alla ungdomar 12 – 18 år på Torsdagsdyk med start den 18/1! Pooltiden är 19.30-21.00  Det kommer att varvas fridykningsträning med apparatdykning med instruktör. Apparatdykningen innefattar enklare pool-side teori, praktiska övningar och skoj-och-ploj med gött häng under ytan.  Denna erfarenhet går utmärk att ta med sig, för att ta riktigt OW-cert under våren/sommaren,…

  Läs hela nyheten


 • Årets skräpdyksklubb 2023!

  Vi är oerhört stolta av att få tilldelas utmärkelsen för Årets skräpdyksklubb 2023!Tack vara våra medlemmar som har registrerat sina skräpdyk i en app från SSDF och Håll Sverige Rent så har vi gjort skillnad och kan visa det!

  Läs hela nyheten


 • Kallelse till årsmöte

  UPPDATERING: Anmälningslänk: https://forms.office.com/e/TmJ6cQC4DV – Vi kommer att vara på S:T Göransvägen 31, rum ”Visingsö” Härmed kallar styrelsen till årsmöte! Boka in den 23e Mars klockan 17.00. Vi kommer att köra fysiskt möte där vi bjuder på fika, vid behov kan anslutning också ske över Teams. Motioner mottages till styrelsen@isopoda.se, senast den 16e Mars.

  Läs hela nyheten


 • Fridykningsstart!

  Fredag den 13/1 kl. 19:00 startar våra fridykningsträningar igen för terminen.Samling vid kassan på Rosenlundsbadet kl. 18:30 de första gångerna. Alla från 6 år och uppåt är välkomna!De första tre gångerna går att medverka utan kostnad som provmedlem. Välkommen till Isopodas fridykare!

  Läs hela nyheten


 • Tidningen DYK.net till alla medlemmar!

  Nu har alla medlemmar i isopoda tillgång till nättidningen DYK.net genom SSDF. Läs nyheten för instruktioner om hur ni får åtkomst!

  Läs hela nyheten


 • Klubbens nya instuktörer!

  Klubbens nya instuktörer!

  Då kan vi i Jönköpings Dykarklubb stolt presentera våra två senaste dykinstruktörer som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper och gör er till säkra dykare! 🧜🏼‍♂️🧜🏽‍♀️ För att se information om våra utbildnigar, kolla in HÄR

  Läs hela nyheten